Woningvideo voor makelaars

Met een woningvideo verkoopt u een huis nog sneller. Makelaars kiezen niet voor niets voor de hoogwaardige videoproductie diensten van Onlinebezichtigen.nl.

Een woningvideo verkoopt

Wij brengen sfeer, emotie en alle praktische zaken in beeld, afgestemd op uw wensen. De laatste filmtechnieken samen met onze creatieve blik zorgen voor een optimale woningpresentatie.

Vanuit de lucht zie je het huis vanuit een heel ander perspectief. Bekijk of een dronevideo iets voor u is?

Een woningvideo laten maken?

Wij helpen u graag verder met een geweldige videoproductie.

Complete presentatie

Onlinebezichtigen.nl is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige woningfilms. Maar ook voor spectaculaire dronefoto’s en -video vanuit de lucht bent u bij ons aan het juiste adres

Haarscherpe interieurfotografie en 360 graden foto’s behoren ook tot ons aanbod. Een optimale presentatie voor een snelle verkoop.

Huis verkopen met video

Filmen jullie ons huis ook met een drone?

In 80% van de gevallen maken we ook drone opnames van een woning. Uiteraard doen we eerst een locatieonderzoek of het vliegen met een drone wel mogelijk is. Zelfs is stedelijk gebied is steeds meer mogelijk.

Bij de videoproductie van een woning maken we filmopnames van het interieur, exterieur en vanuit de lucht.

Wat komt er kijken bij een woningvideo productie?

Een huis te koop zetten is één. De juiste koper vinden is twee. Een goede presentatie op internet is hierbij erg belangrijk. Een prettig leesbare verkooptekst, mooie foto’s, duidelijke plattegronden en natuurlijk een video.

In een professionele woonvideo wordt sfeer, emotie en warmte gecombineerd met een duidelijk overzicht van het huis.