Woningfilm laten maken

Wat komt er kijken bij een woningfilm productie?

Een huis te koop zetten is één. De juiste koper vinden is twee. Een goede presentatie op internet is hierbij erg belangrijk. Een prettig leesbare verkooptekst, mooie foto’s, duidelijke plattegronden en natuurlijk een woningfilm laten maken.

In een professionele huizenfilm wordt sfeer, emotie en warmte gecombineerd met een duidelijk overzicht van het huis. Met professionele filmapparatuur, de juiste belichting en een drone worden mooie opnames gemaakt in hoge resolutie.

Woningfilm laten maken

Zodra u ons een opdracht verstrekt om een woningfilm te maken, dan starten wij met een locatieonderzoek. Wij bekijken hoe de woning ligt in de omgeving en ten opzichte van de zon. Ook zoeken we uit of het mogelijk is om met een drone te vliegen. Uiteraard houden we rekening met de weersomstandigheden. Zodra we dit in beeld hebben plannen we de filmopnames met u of de verkoper(s) van het huis in.

woonvideo

Film opnames

Hopelijk zit het weer mee en worden het huis en de tuin goed belicht. Het werkt prettig als de woning en de tuin zijn opgeruimd en verzorgd zijn. Zorg ook dat er niet teveel aan persoonlijke spullen (zoals o.a. familie foto’s) te zien is. Kijkers moeten zich voor kunnen stellen dat het hún woonhuis is.

Hoge resolutie (4K)

De film opnames worden afhankelijk van de grootte uitgevoerd door 1 of 2 videografen. Zij maken gebruik van hoogwaardige filmapparatuur. Op het moment van schrijven worden alle opnames gemaakt in 4K / Ultra HD resolutie. Ook kunnen er drone-opnames gemaakt worden om de omgeving en de ligging van de woning goed in beeld te brengen.

woningfilm laten maken

Montage woningfilm

Als de film opnames gemaakt zijn gaan wij terug naar kantoor en worden de beelden gemonteerd tot een professionele woningfilm. Voorzien van passende en rechtenvrije achtergrondmuziek. In overleg kan er ook een voice-over worden toegevoegd.

woningvideo montage

Oplevering woningfilm

Als de film klaar is sturen wij deze ter controle naar u toe. Wij leveren zowel het bestand als een link op YouTube aan. Ook kunnen wij als erkend medialeverancier direct uw woningfilm op funda plaatsen.

Enthousiast over ons werk?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen.