Objectvideo

Met een objectvideo kunt u mensen raken. Makelaars kiezen niet voor niets voor de hoogwaardige videoproductie diensten van Onlinebezichtigen.nl.

Een objectvideo raakt

Video kan inspireren, motiveren en informeren. Uw spraakmakende verhaal samen met onze creatieve blik zorgen voor een optimale woningpresentatie.

Vanuit de lucht zie je het huis vanuit een heel ander perspectief. Bekijk of een dronevideo iets voor u is?

Een objectvideo laten maken?

Wij helpen u graag verder met een onderscheidende videoproductie.

Complete presentatie

Onlinebezichtigen.nl is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige objectvideo’s. Maar ook voor spectaculaire dronefoto’s en -video vanuit de lucht bent u bij ons aan het juiste adres

Haarscherpe interieurfotografie en 360 graden foto’s behoren ook tot ons aanbod. Een optimale presentatie voor een snelle verkoop.

Huis verkopen met video

Waarom een objectvideo laten maken?

Video is heel persoonlijk. In een objectvideo of funda krijgen de kijkers in veel gevallen de makelaar of verkoper te zien. Dat wekt vertrouwen. Een video kan ook goed verspreid worden op social media kanalen.

In onze video’s voegen we waarde toe. Kijkers krijgen iets te zien wat ze in de rest van de presentatie op funda nog niet gezien hebben.

Wat komt er kijken bij een objectvideo productie?

Een huis te koop zetten is één. De juiste koper vinden is twee. Een goede presentatie op internet is hierbij erg belangrijk. Een prettig leesbare verkooptekst, mooie foto’s, duidelijke plattegronden en natuurlijk een video.

In een professionele videopresentatie wordt sfeer, emotie en warmte gecombineerd met een duidelijk overzicht van het huis.