Video van uw vakantiehuis?

Speciaal voor Natuurhuisje.nl produceert Onlinebezichtigen.nl sfeervolle video’s van vakantiehuizen in binnen- en buitenland.

video vakantiehuisjes

Onlinebezichtigen.nl

Wij produceren hoogwaardige woningvideo’s voor verkopers en verhuurders van vakantiewoningen

video vakantiehuis

Recreatie

In 2010 is zijn we gestart met de productie van video’s voor makelaars. Woningvideo’s van hoge kwaliteit om de verkoop of verhuur van huizen te bevorderen. Al snel gingen we ook filmen bij recreatie woningen, campings en vakantieparken.

Onlinebezichtigen.nl heeft zich gespecialiseerd in de productie van vastgoed, bouw en recreatie.

Waarom video?

Lekker ontbijten op het terras, dat prachtige uitzicht over de heuvels, zwemmen in de nabij gelegen rivier, heerlijk uitwaaien aan het strand of een stevige wandeling door het bos. Zomaar een wat momenten die typerend kunnen zijn voor uw vakantiehuis.

We weten sfeer, emotie, de ligging en de faciliteiten van de vakantiewoning kort en krachtig vast te leggen in een film.

Professioneel Team

Hoge Kwaliteit

Betaalbare Prijzen

Videoproducties van vakantiehuizen

Met video geeft u een kijker in korte tijd een indruk van de ligging, bezienswaardigheden, faciliteiten en natuurlijk de woning zelf.

Unieke foto en video van uw vakantiewoning

Voor hoogwaardige (drone)fotografie en -video van recreatiewoningen bent u bij Onlinebezichtigen.nl aan het juiste adres. Neem contact met ons op of vraag uw bemiddelaar wat wij voor u kunnen betekenen.